ycipk-9oyjdd
ycipk-9oyjdd

Olga Miłaszewska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Olsztyn

Filmografia:

Ogniem i mieczem (1999) (nie występuje w czołówce)

Nie opuszczaj mnie (2010) (Lilka)

Blok.pl (2000) (kobieta na weselu)

Tam i z powrotem (2001) (barmanka)

Inferno (2001) (2001) (prostytutka na stacji benzynowej; nie występuje w czołówce)

Dziki 2. Pojedynek () (siostra Śladowskiego)

Antyterapia (2012) (Jarka)

Wydział zabójstw () (psycholog Marta)

Baby Blues (2008) (sprzedawczyni)

Wiadomości z drugiej ręki () (członek)

Szpilki na Giewoncie () (matka Jessiki)

Handlarz cudów (2009) (kobieta w domu opieki)

Agentki () (pielęgniarka)

Tylko miłość () (kobieta na wernisażu prac malarza Wiktora Roznera)

Pitbull (serial) ()

Daleko od noszy () (pacjentka Irena)

Ryś (2006) (Mizerykordia)

Na Wspólnej () (2 role: matka Piotrka; pijana kobieta)

Plebania () (Dziunia, partnerka Edka)

Sto minut wakacji (1998) (nie występuje w czołówce)

Ciacho (2009) (więźniarka)

Siostry () (straganiarka Stefania)

Czas honoru () (kioskarka na miejscu akcji)

Rezerwat (2007) (kobieta w sklepie)

Magda M. () (klientka kancelarii Piotra)

Kryminalni () (śmierci 72, Do)

Sukces (2000) (2000) (kobieta na pogrzebie zabitego bandyty, Stanisława Brusia)

Plan B (2018) (Sprzątaczka na uczelni)

Rojst ()

Juliusz (2018) (Pielęgniarka)

Jak pies z kotem (2018) (Psychiatra)

Zabawa zabawa (2018) (Ewa)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-9oyjdd
ycipk-9oyjdd
ycipk-9oyjdd