ycipk-1kiril
ycipk-1kiril

Paweł Kleszcz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Dług (1999) (1999) (Policjant)

Ogniem i mieczem (1999) (Mołojec)

Los numeros (2010) (Członek komisji loterii)

Jest jak jest (1994) (Pomocnik Dumowicza)

Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza (1993) (Policjant)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Funkcjonariusz straży miejskiej)

Historie miłosne (1997)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Pułkownik Kwiatkowski (1995) (Oficer w Polonii)

Lisowczycy (1993) (Adept)

Ogniem i mieczem (serial) () (Mołojec)

Julia () (Artur Wiłczyk)

Usta Usta () (Agent ubezpieczeniowy)

Hotel 52 () (Taksówkarz)

Skorumpowani (serial) ()

Egzamin z życia () (Inspektor Puszkar)

Przybyli ułani (2005) (Ułan)

Na Wspólnej () (Policjant)

Plebania () (Facet)

Adam i Ewa () (Policjant)

Kasia i Tomek () (Członek Bractwa Świetlistej Nadziei)

Policjanci (2000) (Policjant)

Siostry () (Prokurator)

Czas honoru () (Lekarz)

Skorumpowani (2008)

Cwał (1995)

Pora na czarownice (1993) (Pielęgniarz)

Przeprowadzki (2000) (Oficer)

Pogoda na jutro (2003) (Sprzedawca w sklepie RTV)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1kiril
ycipk-1kiril
ycipk-1kiril