Trwa ładowanie...
d110xuu
d110xuu

Paweł Kleszcz

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Dług (1999) (1999) (Policjant)

Ogniem i mieczem (1999) (Mołojec)

Los numeros (2010) (Członek komisji loterii)

Jest jak jest (1994) (Pomocnik Dumowicza)

Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza (1993) (Policjant)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Funkcjonariusz straży miejskiej)

Historie miłosne (1997)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Pułkownik Kwiatkowski (1995) (Oficer w Polonii)

Lisowczycy (1993) (Adept)

Ogniem i mieczem (serial) () (Mołojec)

Julia () (Artur Wiłczyk)

Usta Usta () (Agent ubezpieczeniowy)

Hotel 52 () (Taksówkarz)

Skorumpowani (serial) ()

Egzamin z życia () (Inspektor Puszkar)

Przybyli ułani (2005) (Ułan)

Na Wspólnej () (Policjant)

Plebania () (Facet)

Adam i Ewa () (Policjant)

Kasia i Tomek () (Członek Bractwa Świetlistej Nadziei)

Policjanci (2000) (Policjant)

Siostry () (Prokurator)

Czas honoru () (Lekarz)

Skorumpowani (2008)

Cwał (1995)

Pora na czarownice (1993) (Pielęgniarz)

Przeprowadzki (2000) (Oficer)

Pogoda na jutro (2003) (Sprzedawca w sklepie RTV)

Zdjęcie
Zdjęcie
d110xuu
d110xuu

d110xuu
d110xuu
d110xuu