Trwa ładowanie...
d3rvnoq
d3rvnoq

Paweł Kleszcz

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
d3rvnoq
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Dług (1999) (1999) (Policjant)

Ogniem i mieczem (1999) (Mołojec)

Los numeros (2010) (Członek komisji loterii)

Jest jak jest (1994) (Pomocnik Dumowicza)

Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza (1993) (Policjant)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Funkcjonariusz straży miejskiej)

Historie miłosne (1997)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Pułkownik Kwiatkowski (1995) (Oficer w Polonii)

Lisowczycy (1993) (Adept)

Ogniem i mieczem (serial) () (Mołojec)

Julia () (Artur Wiłczyk)

Usta Usta () (Agent ubezpieczeniowy)

Hotel 52 () (Taksówkarz)

Skorumpowani (serial) ()

Egzamin z życia () (Inspektor Puszkar)

Przybyli ułani (2005) (Ułan)

Na Wspólnej () (Policjant)

Plebania () (Facet)

Adam i Ewa () (Policjant)

Kasia i Tomek () (Członek Bractwa Świetlistej Nadziei)

Policjanci (2000) (Policjant)

Siostry () (Prokurator)

Czas honoru () (Lekarz)

Skorumpowani (2008)

Cwał (1995)

Pora na czarownice (1993) (Pielęgniarz)

Przeprowadzki (2000) (Oficer)

Pogoda na jutro (2003) (Sprzedawca w sklepie RTV)

Zdjęcie
d3rvnoq
d3rvnoq
d3rvnoq
d3rvnoq