Trwa ładowanie...
d28ulav

Paweł Kleszcz

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Dług (1999) (1999) (Policjant)

Ogniem i mieczem (1999) (Mołojec)

Los numeros (2010) (Członek komisji loterii)

Jest jak jest (1994) (Pomocnik Dumowicza)

Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza (1993) (Policjant)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Funkcjonariusz straży miejskiej)

Historie miłosne (1997)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Pułkownik Kwiatkowski (1995) (Oficer w Polonii)

Lisowczycy (1993) (Adept)

Ogniem i mieczem (serial) () (Mołojec)

Julia () (Artur Wiłczyk)

Usta Usta () (Agent ubezpieczeniowy)

Hotel 52 () (Taksówkarz)

Skorumpowani (serial) ()

Egzamin z życia () (Inspektor Puszkar)

Przybyli ułani (2005) (Ułan)

Na Wspólnej () (Policjant)

Plebania () (Facet)

Adam i Ewa () (Policjant)

Kasia i Tomek () (Członek Bractwa Świetlistej Nadziei)

Policjanci (2000) (Policjant)

Siostry () (Prokurator)

Czas honoru () (Lekarz)

Skorumpowani (2008)

Cwał (1995)

Pora na czarownice (1993) (Pielęgniarz)

Przeprowadzki (2000) (Oficer)

Pogoda na jutro (2003) (Sprzedawca w sklepie RTV)

d28ulav

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d28ulav
d28ulav
d28ulav