Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Paweł Kleszcz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

23.06.1969

Miejsce urodzenia

Warszawa, Polska

Filmografia

Dług (1999) (1999) (Policjant)

Ogniem i mieczem (1999) (Mołojec)

Los numeros (2010) (Członek komisji loterii)

Jest jak jest (1994) (Pomocnik Dumowicza)

Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza (1993) (Policjant)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Funkcjonariusz straży miejskiej)

Historie miłosne (1997)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Pułkownik Kwiatkowski (1995) (Oficer w Polonii)

Lisowczycy (1993) (Adept)

Ogniem i mieczem (serial) () (Mołojec)

Julia () (Artur Wiłczyk)

Usta Usta () (Agent ubezpieczeniowy)

Hotel 52 () (Taksówkarz)

Skorumpowani (serial) ()

Egzamin z życia () (Inspektor Puszkar)

Przybyli ułani (2005) (Ułan)

Na Wspólnej () (Policjant)

Plebania () (Facet)

Adam i Ewa () (Policjant)

Kasia i Tomek () (Członek Bractwa Świetlistej Nadziei)

Policjanci (2000) (Policjant)

Siostry () (Prokurator)

Czas honoru () (Lekarz)

Skorumpowani (2008)

Cwał (1995)

Pora na czarownice (1993) (Pielęgniarz)

Przeprowadzki (2000) (Oficer)

Pogoda na jutro (2003) (Sprzedawca w sklepie RTV)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw