ycipk-1ixqn7
ycipk-1ixqn7

Penelope Ann Miller - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Los Angeles, California, USA

Filmografia:

Woman's a Helluva Thing, A (2001) (Zane)

Relikt (1997) (Dr. Margo Green)

Życie Carlita (1993)

Artysta (2011) (Doris)

Nowicjusz (1990) (Tina Sabatini)

W sieci pająka (2001)

Merry Christmas, George Bailey (1997) (Mary Hatch Bailey)

Dziewczyna i chłopak - wszystko na opak (2010) (Trina Baker)

Witch Hunt (1994) (Kim Hudson)

Migawka z przeszłości (1990)

All the Fine Lines (1999) (Michelle)

Chaplin (1992) (Edna Purviance)

Our Town (1989) (Emily Webb)

Przebudzenie / Awakenings (1990) (1990) (Paula)

Mały świat (1998) (Rebecca)

Ostatni Don (1997) (Nalene De Lena)

Other People's Money (1991) (Kate Sullivan)

Robosapien (2013) (Joanna)

W Krzywym Zwierciadle - Rodzinne Święta (2003) (Pauline Snider)

Saving Lincoln (2013) (Mary Todd Lincoln)

Świadectwo prawdy (2001) (Michelle)

Blond ambicja (2007) (Sandra Connelly)

Men of a Certain Age () (Sonia Tranelli)

Break Up (1998) (Grace)

Adventures in Babysitting (1987) (Brenda)

Big Top Pee-wee (1988) (Winnie)

Ruby Bridges (1998) (Barbara Henry)

Killing Moon (2000) (Laura Chadwick)

Posłańcy (2007) (Denise Solomon)

Popcorn Kid, The (1987) (Gwen)

Dead Bang (1989) (Linda)

Downtown (1990) (Lori Mitchell)

Year of the Comet (1992) (Margaret Harwood)

Shadow, The (1994) (Margo Lane)

Hired Heart, The (1997) (Garnet Hadley)

Rhapsody in Bloom (1998) (Lilah Bloom)

Closer, The (1998) (Erica Hewitt)

Outside Ozona (1998) (Earlene Demers)

Rocky Marciano (1999) (Barbara Cousins)

Chapter Zero (1999) (Cassandra)

Forever Lulu. Pierwsza miłość nie rdzewieje (2000) (Claire Clifton)

Mary Kay Letourneau Story: All-American Girl, The (2000) (Mary Kay Letourneau)

Gun in Betty Lou`s Handbag, The (1992) (Betty Lou Perkins)

Droga do domu (1988) (Sally)

Biloxi Blues (1988) (Daisy)

Arnold Schwarzenegger: Hollywood Hero (1999) (siebie)

Facts of Life, The (1979)

Gliniarz w przedszkolu (1990) (Joyce Palmieri (AKA Rachel Crisp))

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1ixqn7
ycipk-1ixqn7
ycipk-1ixqn7