ycipk-7ziag0
ycipk-7ziag0

Phil LaMarr - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Giganci ze stali (2011) (Komentator gali boksu ESPN)

Pulp Fiction (1994)

Man Is Mostly Water, A (1999) (Testifier)

Animatrix (2003) (Duo)

Batman w cieniu Czerwonego Kaptura (2010) (Rick)

Eko-jaja (1996) (Asystent)

Powerpuff Girls, The (2002)

Więzienie dla świrów (2004) (Mile Away)

Kumba (2013) (Elder #2)

Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster () (Chudy)

Awatar: Legenda Aanga () (król królestwa Ziemi)

Scooby-Doo: Wakacje z duchami (2010) (Darryl)

Liga Młodych () (Aquaman / Król Orin / Dubbilex / Manta Minion)

Futurama: Gra Bendera (2008) (Hermes Conrad / Hermaphrodite / Dwight Conrad / Robot-automat sprzedający słodycze / Nibblończyk / Robot-niewolnik / Peaches)

Futurama: Potwór o miliardzie grzbietów (2008) (Hermes Conrad / Ethan 'Bubblegum' Tate / Ndulu / Robot 1-X / Billionairebot / Bolt Rollands /)

Avengers: Potęga i moc () (Jarvis / Simon Williams / Wonder Man / Żołnierz z pogromców Hulka / Żołnierz HYDRY / Żołnierz AIM)

Piorun (2008)

Gliniarz i prokurator ()

Samuraj Jack () (Jack)

Sekrety miłości (2001) (Joel Johnson, Jr.)

Iniemamocni 2 (2018) (Krushauer / Helectrix)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-7ziag0
ycipk-7ziag0
ycipk-7ziag0