ycipk-38cr7p
ycipk-38cr7p

Pip Torrens - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Jutro nie umiera nigdy (1997) (Kaptain na HMS Bedford)

Whistle-Blower, The (2001)

Żelazna dama (2011) (Ian Gilmour)

Okruchy dnia (1993) (Doktor Richard Carlisle)

Anna Karenina (2012) (2012) (Książę Szczerbacki)

Mój tydzień z Marilyn (2011) (sir Kenneth Clark)

Uwodziciel (2012) (lokaj Paul)

Garść piachu (1988) (Jock)

The Hollow Crown () (Silence)

Wojna domowa (2008) (Lord Hurst)

Object of Beauty, The (1991) (krytyk sztuki)

Domena władzy (1991) (Anton)

Korytarzem w mrok (2018) (Profesor Farley)

The Crown ()

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-38cr7p
ycipk-38cr7p
ycipk-38cr7p