Trwa ładowanie...
d2fdie8
d2fdie8

Renata Berger - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Dekalog, dziewięć (1988)

Ostatnie piętro (2013)

Niech żyje miłość (1991)

Historie miłosne (1997)

Tak, tak (1992) (Operatorka dźwięku w telewizji)

Sztuka kochania (1989) (1989) (Wypychowa)

Przygody Rabina Jakuba (1973)

Papierowe Małżeństwo (1992) (Szefowa sklepu)

Nigdy w życiu! (2004) (Sędzia)

Ewangelia według Harry'ego (1993) (Pielęgniarka)

Warto kochać () (Zosia)

Pitbull (serial) ()

Na psa urok (2006) (Sędzia Whitaker)

Pensjonat pod Różą () (Mecenas Jerzego)

Kapitan Conrad (1990)

Faustyna (1994) (Psychiatra)

Superwizja (1990) (Lekarka)

Rajskie klimaty () (Zofia Drabik)

Prawo miasta () (Patolog)

Ekipa () (Prezeska)

Ranczo () (Wdowa)

Tak Tak (1990) (Operatorka dźwięku w telewizji)

Austeria (1982) (Żona Rudego Josełe)

Z pianką czy bez (1997) (Andrzejewska)

Przeklęta Ameryka (1991)

Awantura o Basię (1995) (Matka Zygmunta)

Tak tak (1991) (Operatorka dźwięku w telewizji)

Żegnaj Rockefeller (1992) (Irena Ruszkowska)

Zdjęcie
Podziel się
d2fdie8
d2fdie8
d2fdie8