ycipk-13ybel
ycipk-13ybel

Roger R. Cross - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Nick Fury (1998) (Agent Shield)

X-Men 2 (2003)

Ballistic (2002) (Zane)

Podwójne zagrożenie (1999) (Kierownik hotelu)

Kryjówka diabła (1995) (Harry)

Dziwny traf ()

Arrow () (Detektyw Hilton)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Porucznik Connor)

Skok na kasę (2008) (Barry)

24 godziny (serial) () (Curtis Manning)

Ocalony (2000) (Dr Smithie)

Chuck () (Agent Ringu)

Nie Rozmawiaj z Nieznajomymi (1994) (detektyw Barrett)

ycipk-13ybel
ycipk-13ybel
ycipk-13ybel