Trwa ładowanie...
ycipk-apcyn6
ycipk-apcyn6

Roger R. Cross - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Nick Fury (1998) (Agent Shield)

X-Men 2 (2003)

Ballistic (2002) (Zane)

Podwójne zagrożenie (1999) (Kierownik hotelu)

Kryjówka diabła (1995) (Harry)

Dziwny traf ()

Arrow () (Detektyw Hilton)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Porucznik Connor)

Skok na kasę (2008) (Barry)

24 godziny (serial) () (Curtis Manning)

Ocalony (2000) (Dr Smithie)

Chuck () (Agent Ringu)

Nie Rozmawiaj z Nieznajomymi (1994) (detektyw Barrett)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-apcyn6
ycipk-apcyn6
ycipk-apcyn6