ycipk-32bu7k
ycipk-32bu7k

Saïd Taghmaoui - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
ycipk-32bu7k

Taghmaoui urodził się i wychowywał w Paryżu, gdzie zanim rozpoczął karierę aktora w muzycznych wideoklipach, próbował swoich sił w profesjonalnym boksie. Grywał w filmach krótkometrażowych, filmach telewizyjnych, zanim pojawił się na dużym ekranie. Teraz z powodzeniem występuje w różnych projektach we Włoszech, Hiszpanii, Niemczech i Maroku - kraju, z którego się wywodzi.

ycipk-32bu7k
Data urodzenia

19.07.1973

Miejsce urodzenia

Villepinte, France

Filmografia

Złoto pustyni (1999) (Kapitan Said)

Nienawiść (1995) (Saïd)

Podwójny blef (2002) (Paulo)

Tomcio Paluch (2001) (szef bandy)

Dom Saddama () (Barzan Ibrahim)

8 część prawdy (2008) (Suarez)

Chłopiec z latawcem (2007) (Farid)

Skok życia (2003) (Sami)

Hidalgo - Ocean ognia (2004) (książę Bin al Reeh)

ycipk-32bu7k
ycipk-32bu7k