ycipk-2kob8m
ycipk-2kob8m

Sandra Thigpen - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Curdled (1996) (Grace)

American Tragedy (2000) (Jeanette Harris)

Małpiszon (2001)

The Ring (2002) (Nauczycielka)

Telemaniak (1996) (Gość na przyjęciu karoake)

Na celowniku () (Vivian)

Gliniarz z Memphis () (Shirley)

Życie przede wszystkim () (Paige Phillips)

Jedenasta godzina () (Dr Audrey Simone)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Adwokat Driscolla)

Recoil (1997) (1997) (Elaine Cassidy)

Seks, kasa i kłopoty () (Harper Davies)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Detektyw Riboul)

Chirurdzy () (Clara)

Radio Inside (1994) (Gina)

Zabójcza intryga (1995) (Kathleen)

SeaQuest DSV (1993) (Technik)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2kob8m
ycipk-2kob8m
ycipk-2kob8m