ycipk-2e0tkx
ycipk-2e0tkx

Sean Bishop Bishop - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Scenarzysta:

Shrek ma wielkie oczy (2010) (Geppetto / Książę z Bajki / Świerszcz / Karły / Gofr)

Pada Shrek (2007) (mieszczanin)

Filmografia:

Rybki z ferajny (2004) (Tip Fish / Wielka biel / Wieloryb / Orka)

Shrek ma wielkie oczy (2010) (Geppetto / Książę z Bajki / Świerszcz / Karły / Gofr)

Shrek Trzeci (2007) (Nauczyciel / Obserwator holu / Instruktor)

Pada Shrek (2007) (mieszczanin)

Potwory kontra Obcy (2009) (Szeregowy Bullhorn / Pilot helikoptera / Doradca Ortega)

Film o pszczołach (2007) (biedronka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2e0tkx
ycipk-2e0tkx
ycipk-2e0tkx