Trwa ładowanie...
ycipk-33pqem
ycipk-33pqem

Sławomir Holland - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Niech żyje miłość (1991) (Kowalski)

Dzień Świra (2002)

Pierwszy milion (2000) (Czesław)

Odwiedź mnie we śnie (1996) (strażnik)

Cynga (1991)

Boża podszewka II () (NKWD-zista)

Quo vadis (serial) () (Terezjasz)

Bałwanek Bouli () (Pilot)

Na plebanii w Wyszkowie 1920 (1999) (Podgórski)

Break Point (2002)

Podsłuchane życie (2009)

Klinika samotnych serc ()

Mała wielka miłość () (Policjant)

Ojciec Mateusz () (Lekarz)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Łowcy smoków (2008) (Gildas)

Kratka (1996) (Kierowca)

Ekipa () (Kocoń)

Sąsiedzi ()

Odwróceni () (Oficer CBŚ)

53 wojny (2018) (Sąsiad)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-33pqem
ycipk-33pqem
ycipk-33pqem