ycipk-mz2nvl
ycipk-mz2nvl

Stanisław Igar - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Ziemia obiecana (1974) (Grunspan)

Znikąd donikąd (1975) (Coco)

Znak Orła () (Ewald)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Lekarz)

Ziemia obiecana (serial) () (Grunspan)

Ubranie prawie nowe (1963) (Lekarz)

Poczmistrz (1967) (Lekarz)

Tajny detektyw (1977) (Komisarz Rajczak)

Tylko Beatrycze (1976) (Papież Jan XXII)

Linia (1974) (Stanisław Juała)

Agnieszka 46 (1964) (inspektor szkolny)

Milczenie (1963) (1963) (ksiądz dziekan)

Wyrok śmierci (1980) (1980) (von Dehl)

Bumerang (1966) (Adam)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (Don Gaspar Soarez, ojciec Don Lopeza)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-mz2nvl
ycipk-mz2nvl
ycipk-mz2nvl