Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Stanisław Igar - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Ziemia obiecana (1974) (Grunspan)

Znikąd donikąd (1975) (Coco)

Znak Orła () (Ewald)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Lekarz)

Ziemia obiecana (serial) () (Grunspan)

Ubranie prawie nowe (1963) (Lekarz)

Poczmistrz (1967) (Lekarz)

Tajny detektyw (1977) (Komisarz Rajczak)

Tylko Beatrycze (1976) (Papież Jan XXII)

Linia (1974) (Stanisław Juała)

Agnieszka 46 (1964) (inspektor szkolny)

Milczenie (1963) (1963) (ksiądz dziekan)

Wyrok śmierci (1980) (1980) (von Dehl)

Bumerang (1966) (Adam)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (Don Gaspar Soarez, ojciec Don Lopeza)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw