ycipk-3smpj4
ycipk-3smpj4

Stanisław Jaroszyński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Bolewicze, Polska

Filmografia:

Pokój z widokiem na morze (1977) (Major)

Był Jazz (1981) (Mężczyzna z LPZ)

Polonia Restituta (1980) (Legionista)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989) (zawiadowca stacji)

Vabank (1981) (Strażnik w banku Kramera)

Polonia Restituta (serial) () (Legionista)

Wiatraki z Ranley (1989) (Mężczyzna w pubie)

Orzeł i reszka (1974) (Agent amerykańskiego wywiadu)

Kobieta i kobieta (1979) (Jabłoński)

20 lat później (1993) (Oficer STASI)

Gra w ślepca (1985) (Maciej)

Magnat (1986)

Wahadełko (1981) (Wychowawca w sanatorium)

Wieczór u Abdona (1975) (Rejent)

Ucieczka z miejsc ukochanych (1987) (Lekarz)

Marynia (1983) (Interesant)

Mężczyzna niepotrzebny (1981) (Szalejący pacjent)

Dyrektorzy (1975) (Pawlak)

Bołdyn (1981)

Przyłbice i kaptury (1985) (Brat Egon)

Obrazki z życia (1975) (Oficer MO)

Zaklęty dwór (1976) (Lekarz-pułkownik w szpitalu wojskowym)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3smpj4
ycipk-3smpj4
ycipk-3smpj4