Trwa ładowanie...
d2ibyjk
d2ibyjk

Stephen Kearin

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Matki w mackach Marsa (2011) (Marsjanin)

Pingwiny z Madagaskaru (2014) (pilot/pracownik akwarium)

Madagaskar 3 (2012) (Czwarty policjant)

Kung Fu Panda (2008) (Świnka z gongiem / Wdzięczny króliczek)

Megamocny 3D (2011) (Burmistrz)

Kung Fu Panda 2 3D (2011) (Muzykalna świnka / Fantastyczna świnka)

Potwory kontra Obcy (2009) (Technik Ben)

Jak Poznałem Waszą Matkę () (Arthur)

Madagaskar 2 (2008) (Żyrafa Stephen / Turysta z kamerą / Nosorożec)

Zdjęcie
d2ibyjk
d2ibyjk
d2ibyjk
d2ibyjk