Trwa ładowanie...
dofqldi
dofqldi

Stuart Pankin - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Kochanie skurczyliśmy się (1997) (Gordon Szalinski)

Striptiz (1996)

Rycerze hollywoodzkich nocy (1980) (Dudley Laywicker)

Zgrywus (1996) (Gerry)

Fatalne zauroczenie (1987)

Gorejąca miłość (1987) (Sędzia John)

Maska (serial) () (Stinger)

Świat Raven () (pan Grozowtski)

3D mania. Tajemnice trzeciego wymiaru (1999) (The Professor/M.A.X)

Milczenie baranów (1994) (inspektor Putrid)

Batman przyszłości () (Additional Voices)

Pająki (1990) (szeryf Parsons)

Zdjęcie
Podziel się
dofqldi
dofqldi
dofqldi