Trwa ładowanie...
d2fdie8
d2fdie8

Teofila Koronkiewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lepel

Filmografia:

Nie lubię poniedziałku (1971) (Starsza pani z pieskiem)

Kalosze szczęścia (1958) (Panna Felicja)

Godzina pąsowej róży (1963) (Przełożona pensji)

Zezem (1976) (teściowa właściciela nowego fiata)

Zginął pies (1976) (babcia Tomka)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Pani z pociągu)

Dary magów (1972) (Pani Ewelina)

Drużynowy (1973)

Zniszczyć pirata (1972) (Matka Piotra)

Zniszczyć pirata (1972) (Matka Piotra)

Dyrektorzy (1975) (Matka Stokłosa)

Wielka miłość Balzaka (1973) (Kobieta w salonie Hańskich)

Koniec wakacji (1974) (1974) (Sąsiadka Lepiszewska)

Zdjęcie
Podziel się
d2fdie8
d2fdie8
d2fdie8