ycipk-47a1oe
ycipk-47a1oe

Terence McGovern - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

10.05.1942

Miejsce urodzenia

Berkeley, Kalifornia, USA

Filmografia

Trapper John, M.D. (1979) (sprzedawca)

Siła magnum (1973) (protestujący)

Egzekutor / The Enforcer (1976) (1976) (Disc Jockey)

Fernwood 2Nite (1977) (Larry Guy / Terry Guy)

Americathon (1979) (Danny Olson)

THX 1138 (1971) (spiker)

Interkosmos (1987) (agent podróży)

Transformery () (Wildrider / Onslaught)

Jetsonowie ()

Kacze opowieści () (Skandynaw)

O kobiecie, co malała (1981) (Cheese Demonstrator)

Dziewięć miesięcy (1995) (Dr. Newsoe)

Simon Simon (1970) (Ticket Agent)

Radioactive Dreams (1985) (Nicky Nuker)

Silver Spoons (1982) (Vaughn)

Dziewczyny chcą się pobawić (1985) (Ira)

Smile (1975) (sędzia)

Facts of Life, The (1979) (Elliott Sincerre)

Jack (1996) (Radio Personality)

Amerykańskie graffiti (1973) (Mr. Wolfe)

ycipk-47a1oe
ycipk-47a1oe
ycipk-47a1oe