ycipk-2qmnii
ycipk-2qmnii

Teresa Budzisz-Krzyżanowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Lawa. Opowieść o "Dziadach" Adama Mickiewicza (1989) (Rollinsonowa)

Korczak (1990) (Maria Falska)

Weiser (2000)

Seszele (1990) (śpiewaczka)

Tętno (1985) (Anna)

Ono (2003) (matka Ewy)

Zwolnieni z życia (1992) (Matka Marka i Janka)

Czarna plaża (2001) (Emma)

Nieobecność (2016)

Córka (2015) (2015)

Kuchnia polska (serial) () (Irena Biesiekierska)

Sceny nocne (1989) (Baronowa Helena Nieman z Komierowskich)

Ziemia obiecana (serial) () (Żona Trawińskiego)

Wszystkie kobiety Mateusza (2012) (Karolina Kłos)

Dwie wigilie (1986) (Krystyna)

Futro (2007) (Irena Makowiecka)

Ocalić miasto (1976)

Odjazd (1991) (Hilda Baumler/Augusta Baumler)

Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole (2010) (Nyra)

Odwróceni () (Elwira)

Spotkanie na Atlantyku (1980) (Magda)

Białe małżeństwo (1992) (matka)

ycipk-2qmnii
ycipk-2qmnii
ycipk-2qmnii