ycipk-1i45nr
ycipk-1i45nr

Tim Curry - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Aniołki Charliego (2000)

Straszny film 2 (2001)

Doborowa jednostka (1997) (Major Vladikov)

Trzej Muszkieterowie (1993) (Kardynał Richelieu)

Oskar (1991) (1991) (Dr Thornton Poole)

Dzika rodzinka (2002) (Nigel Thornberry)

Zabójcze ryzyko (2000) (Felix)

Kongo (1995)

Polowanie na Czerwony Październik (1990) (doktor Petrov)

Legenda (1985) (Darkness)

Rechotek (2014) (Terrence)

Kolor magii (2008) (Trymon)

Outback, The (2012) (Czarny Ząb)

Scooby Doo i duch czarownicy (1999) (Ben Ravencroft)

Barbie i Trzy Muszkieterki (2009) (Filip)

Muppety na Wyspie Skarbów (1996) (John Silver)

Miliony Bailey'a (2005) (Caspar Pennington)

Ratujmy Mikołaja (2013) (Nevil Baddington)

Maska (serial) () (Pretorius)

Liga Młodych () (G. Gordon Godfrey)

Super Baloo () (Thaddeos E. Klang)

Kaczor Dodgers () (Niesamowity Rogue)

Attyla (2001) (Teodozjusz)

Gargoyles () (Dr Anton Sevarius (głos))

Barbie w dziadku do orzechów (2001) (Mysi Król)

Żółwik Sammy (2010) (Fluffy)

Tajemnica Rajskiego Wzgórza (2008) (Czarny William)

Szeregowiec Dolot (2005) (generał Von Talon)

Kinsey (2004) (Thurman Rice)

Scooby-Doo i polowanie na czarownice (2000) (Daphne Blake)

Garfield 2 (2006) (Prince)

Rodzinna afera () (Mr. French)

Trop (1985) (Wadsworth)

Annie (1982) (Rooster Hannigan)

Rugratsy szaleją (2003) (Nigel Thornberry)

Bruno the Kid (1996) (Lazlo Gigahurtz)

Loaded Weapon 1 (1993) (Mr. Jigsaw)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1i45nr
ycipk-1i45nr
ycipk-1i45nr