ycipk-69ec7a
ycipk-69ec7a

Tim Thomerson - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Dominion: Gra o życie (1995) (Fitz)

Bez śladu (2010) (Cooper)

Volunteers (1985) (John Reynolds)

Kryształ górski (1984) (Barnett Kale)

Złodziejska zemsta (1999) (Mel Kiner)

Dirt Merchant (1999) (Jack)

Las Vegas Parano (1998)

Which Way Is Up? (1977) (Tour Guide)

Honkytonk Man (1982) (Highway Patrolman)

Monika (2012) (Thomas)

Krucjata ()

Nurses () (Pułkownik Calvin Carlton)

Żelazny orzeł (1986) (płk. Ted Masters)

Sabrina, nastoletnia czarownica () (Pan Alcorro)

Słoneczny patrol ()

Karnawał (1980) (Doubles)

Niewłaściwi faceci (1988) (Tim Thomerson)

Zamroczenie (1980) (Jerry Moriarty)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-69ec7a
ycipk-69ec7a
ycipk-69ec7a