Trwa ładowanie...
d1pdek7
d1pdek7

T.J. Thyne - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Boston, Massachusetts, USA

Filmografia:

Wielki podryw (2001) (Goniec hotelowy)

Ich pięcioro (1994) (Student pierwszego roku)

Super zioło (2001)

Erin Brockovich (2000) (David Foil)

The Grinch - świąt nie będzie (2000) (Stu Lou Who)

Czego pragną kobiety (2000) (klient kawiarni)

Ghost World (2001)

Lepiej późno, niż później (2003) (Kelner)

Szansa na sukces (2004) (Emcee)

Dzień dobry, Miami () (Trevor)

Wayans Bros., The () (Steve)

Gra zmysłów (2008) (Greg)

On, ona i dzieciaki () (Dostawca pizzy / Bodhi / Manager)

Zdarzyło się jutro ()

Agenci NCIS () (Carl)

Dobro Kontra Zło () (Todd Charleston)

Czarodziejki () (Danny)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Pakowacz)

24 godziny (serial) () (Jason Girard)

CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku () (Ron Lathem)

Kości () (dr Jack Hodgins)

Bez śladu () (Duncan)

OC: Życie na fali () (Larry Bernstein)

Dowody zbrodni () (Kip Crowley w 1985)

Anioł ciemności () (Prawnik)

Parkers, The (1999) (Młodszy pan młody)

Instynktowna decyzja (2000) (Art Casey)

Sky Is Falling, The (2000) (Kid)

Zdjęcie
Podziel się
d1pdek7
d1pdek7
d1pdek7