Trwa ładowanie...
d3155vd

Tucker Smallwood

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d3155vd
Miejsce urodzenia:

Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA

Filmografia:

Dzień zagłady (1998) (Ivan Brodsky)

Diagnosis: Murder (1975) (Prokurator okręgowy Ferris)

Turk 182! (1985) (Reporter na moście)

Fighting Words (2003) (Dr. Franklin)

Tylko Jeden (2001)

Most Wanted (1997) (William Watson)

Eko-jaja (1996) (Dowódca Gates)

Magiczne buty (2002) (Pan Reynolds)

Blackout Effect (1998) (Harold)

Sour Grapes (1998) (Anestezjolog)

Wayans Bros., The () (Lionel Cooper)

Czarna Owca (2006) (Analityk wyborów)

Na imię mi Earl () (Policjant)

Gliniarz i prokurator () (Obrońca)

Evan Wszechmogący (2007) (członek komitetu)

Star Trek: Enterprise () (Radca Xindi-Primate)

Star Trek: Voyager (1995) (Admirał Bullock)

Cotton Club (1984) (Kid Griffin)

Pensacola: Wings of Gold (1997) (Pułkownik Gibson)

Uznany za niewinnego (1990) (Detektyw Harold Greer)

Zdjęcie
d3155vd
d3155vd
d3155vd
d3155vd