Trwa ładowanie...
d1d5kl3

Tucker Smallwood

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA

Filmografia:

Dzień zagłady (1998) (Ivan Brodsky)

Diagnosis: Murder (1975) (Prokurator okręgowy Ferris)

Turk 182! (1985) (Reporter na moście)

Fighting Words (2003) (Dr. Franklin)

Tylko Jeden (2001)

Most Wanted (1997) (William Watson)

Eko-jaja (1996) (Dowódca Gates)

Magiczne buty (2002) (Pan Reynolds)

Blackout Effect (1998) (Harold)

Sour Grapes (1998) (Anestezjolog)

Wayans Bros., The () (Lionel Cooper)

Czarna Owca (2006) (Analityk wyborów)

Na imię mi Earl () (Policjant)

Gliniarz i prokurator () (Obrońca)

Evan Wszechmogący (2007) (członek komitetu)

Star Trek: Enterprise () (Radca Xindi-Primate)

Star Trek: Voyager (1995) (Admirał Bullock)

Cotton Club (1984) (Kid Griffin)

Pensacola: Wings of Gold (1997) (Pułkownik Gibson)

Uznany za niewinnego (1990) (Detektyw Harold Greer)

d1d5kl3

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1d5kl3
d1d5kl3
d1d5kl3