Trwa ładowanie...
d3b0ncn
d3b0ncn

Vasek Simek

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d3b0ncn
Miejsce urodzenia:

Czechosłowacja

Filmografia:

Ed Wood (1994) (profesor Strowski)

Szuler (1994) (Friedrich Holms)

Szachowe dzieciństwo (1993) (gracz w rosyjskim parku)

Umrzeć powtórnie (1991) (Otto)

Final Days, The (1989) (rosyjski tłumacz)

Gospa (1995) (Biskup Subic)

Szósty Stopień Oddalenia (1993) (odźwierny Frank)

Zielona karta (1990) (Maitre D')

HouseSitter (1992) (Karol)

Anna (1987) (czeski demonstrator)

Amazing Grace and Chuck (1987) (sowiecki premier)

Mistress (1992) (Hans)

Zdjęcie
d3b0ncn
d3b0ncn
d3b0ncn
d3b0ncn