Trwa ładowanie...
djnsfzx
djnsfzx

Vasek Simek

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Czechosłowacja

Filmografia:

Ed Wood (1994) (profesor Strowski)

Szuler (1994) (Friedrich Holms)

Szachowe dzieciństwo (1993) (gracz w rosyjskim parku)

Umrzeć powtórnie (1991) (Otto)

Final Days, The (1989) (rosyjski tłumacz)

Gospa (1995) (Biskup Subic)

Szósty Stopień Oddalenia (1993) (odźwierny Frank)

Zielona karta (1990) (Maitre D')

HouseSitter (1992) (Karol)

Anna (1987) (czeski demonstrator)

Amazing Grace and Chuck (1987) (sowiecki premier)

Mistress (1992) (Hans)

Zdjęcie
Zdjęcie
djnsfzx
djnsfzx

djnsfzx
djnsfzx
djnsfzx