Trwa ładowanie...
d4e2oj8

Vasek Simek

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Czechosłowacja

Filmografia:

Ed Wood (1994) (profesor Strowski)

Szuler (1994) (Friedrich Holms)

Szachowe dzieciństwo (1993) (gracz w rosyjskim parku)

Umrzeć powtórnie (1991) (Otto)

Final Days, The (1989) (rosyjski tłumacz)

Gospa (1995) (Biskup Subic)

Szósty Stopień Oddalenia (1993) (odźwierny Frank)

Zielona karta (1990) (Maitre D')

HouseSitter (1992) (Karol)

Anna (1987) (czeski demonstrator)

Amazing Grace and Chuck (1987) (sowiecki premier)

Mistress (1992) (Hans)

d4e2oj8
d4e2oj8
d4e2oj8
d4e2oj8
d4e2oj8