Trwa ładowanie...
d4dw1o6

Vasek Simek

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d4dw1o6
Miejsce urodzenia:

Czechosłowacja

Filmografia:

Ed Wood (1994) (profesor Strowski)

Szuler (1994) (Friedrich Holms)

Szachowe dzieciństwo (1993) (gracz w rosyjskim parku)

Umrzeć powtórnie (1991) (Otto)

Final Days, The (1989) (rosyjski tłumacz)

Gospa (1995) (Biskup Subic)

Szósty Stopień Oddalenia (1993) (odźwierny Frank)

Zielona karta (1990) (Maitre D')

HouseSitter (1992) (Karol)

Anna (1987) (czeski demonstrator)

Amazing Grace and Chuck (1987) (sowiecki premier)

Mistress (1992) (Hans)

Zdjęcie
d4dw1o6
d4dw1o6
d4dw1o6
d4dw1o6