Trwa ładowanie...
d3vzv0l

Vasek Simek

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Czechosłowacja

Filmografia:

Ed Wood (1994) (profesor Strowski)

Szuler (1994) (Friedrich Holms)

Szachowe dzieciństwo (1993) (gracz w rosyjskim parku)

Umrzeć powtórnie (1991) (Otto)

Final Days, The (1989) (rosyjski tłumacz)

Gospa (1995) (Biskup Subic)

Szósty Stopień Oddalenia (1993) (odźwierny Frank)

Zielona karta (1990) (Maitre D')

HouseSitter (1992) (Karol)

Anna (1987) (czeski demonstrator)

Amazing Grace and Chuck (1987) (sowiecki premier)

Mistress (1992) (Hans)

d3vzv0l

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3vzv0l
d3vzv0l
d3vzv0l