Trwa ładowanie...
d2jx0be

Vinny Argiro

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Sidekicks (1974) (Capt. Blanks)

Ryzykowny interes (1983) (pan Rents Salesman)

Marsjanie atakują! (1996) (Pan Brian)

Ed Wood (1994) (reżyser TV Horror Show)

Senator Bulworth (1998) (Debate Director)

W bagnie Los Angeles (1995) (Baxter)

Bez pardonu () (Charlie Dover)

Molly (1999) (kierownik sklepu)

Perfect Strangers () (Lou)

Zawód glina () (gliniarz)

Night at the Golden Eagle (2002) (Mick)

Zigs (2000) (Blackjack Dealer)

Torch Song (1993) (kelner)

Co się zdarzyło Baby Jane? (1962)

Public Eye, The (1992) (sierżant na posterunku policji)

Miasto w strachu (1980) (Bruno)

Jimmy Hollywood (1994) (Deli Customer)

d2jx0be

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2jx0be
d2jx0be
d2jx0be