Trwa ładowanie...
d11h2qm
d11h2qm

Wanda Jarszewska

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Pod jarzmem tyranów (1916) (Maria Zbroja)

Pan Twardowski (1921) (pani Twardowska)

Doktór Murek (1939) (wróżka wynajmująca mieszkanie Murkowi)

30 karatów szczęscia (1936) (Dobrowolska)

Kobiety nad przepaścią (1938) (Kierownik policji kobiecej)

Antek Policmajster (1935) (siostra gubernatorowej)

Druga młodość (1938) (matka Tamary)

Niedorajda (1937) (żona Onufrego)

Zdjęcie
Zdjęcie
d11h2qm
d11h2qm

d11h2qm
d11h2qm
d11h2qm