Trwa ładowanie...
d2k02d3

Wanda Łuczycka

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Świadectwo urodzenia (1961)

Głos z tamtego świata (1962) (Wiktoria)

Pierwsza miłość (1971) (1971) (księżna Zasiekin, matka Zinaidy)

Rodzina Milcarków (1962) (Pyrkowa)

W słońcu i w deszczu () (Małolepsza, matka Bolka)

Śnić we śnie (1979) (Matka Pawła)

Klara i Angelika (1976) (Gosposia)

Mój drugi ożenek (1964) (Matka Jadźki)

Późne popołudnie (1964) (Maria Siankowa)

Mąż swojej żony (1960) (Kowalska)

Dwie godziny (1946) (szabrowniczka Marta, żona Filipa, matka Feli)

Mgła (1976) (1976) (Sołtysiakowa)

Spóźnieni przechodnie (1962) (matka Wacka)

d2k02d3

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2k02d3
d2k02d3
d2k02d3