ycipk-6idpxq
ycipk-6idpxq

Wanda Łuczycka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Świadectwo urodzenia (1961)

Głos z tamtego świata (1962) (Wiktoria)

Pierwsza miłość (1971) (1971) (księżna Zasiekin, matka Zinaidy)

Rodzina Milcarków (1962) (Pyrkowa)

W słońcu i w deszczu () (Małolepsza, matka Bolka)

Śnić we śnie (1979) (Matka Pawła)

Klara i Angelika (1976) (Gosposia)

Mój drugi ożenek (1964) (Matka Jadźki)

Późne popołudnie (1964) (Maria Siankowa)

Mąż swojej żony (1960) (Kowalska)

Dwie godziny (1946) (szabrowniczka Marta, żona Filipa, matka Feli)

Mgła (1976) (1976) (Sołtysiakowa)

Spóźnieni przechodnie (1962) (matka Wacka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-6idpxq
ycipk-6idpxq
ycipk-6idpxq