ycipk-6mcgb9
ycipk-6mcgb9

Wiesława Mazurkiewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Rozmowy kontrolowane (1991) (znajoma cioci Lusi)

Wszyscy święci (2002) (Roma)

Moja wojna, moja miłość (1975) (Ciotka Marka)

Hydrozagadka (1970) (Kwiaciarka)

Kobieta w kapeluszu (1984) (matka Ewy)

Godzina pąsowej róży (1963) (Wanda)

Harry Potter i Kamień Filozoficzny (2001) (Profesor McGonagall)

Harry Potter i Komnata Tajemnic (2002) (McGonagall)

Pierwsza miłość (1971) (1971) (matka Włodzimierza)

Harry Potter i Czara Ognia (2005) (Profesor Minerva McGonagall)

Potop Redivivus (2014) (Ciotka Kulwiecówna)

Mistrz tańca (1968) (Klientka w sklepie)

Życie na gorąco () (Berta Lannert)

Lustro (1986) (Matka Andrzeja)

Penelopy (1988) (Zofia)

Mała ankieta (1971) (Adwokat)

777 (1972) (Kobieta z kawiarni)

Harry Potter i Książę Półkrwi (2008) (Minerva McGonagall)

Wszystko będzie dobrze (2006) (Sołtysowa)

Tylko Beatrycze (1976) (Rycheza)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II (2011) (Minerva McGonagall)

Dokąd człowieku? (1984)

Harry Potter i Zakon Feniksa (2007) (Minerwa McGonagall)

Punkt wyjścia (1971) (Żona Edwarda)

Zakole (1988) (Maria Świderska)

Wolne miasto (1958) (Kowalska, żona naczelnika poczty)

Harry Potter i Więzień Azkabanu (2004) (Profesor Minerva McGonagall)

Faraon (1966) (królowa Nikotris, matka Ramzesa XIII)

Potop (1974) (ciotka Kulwiecówna)

ycipk-6mcgb9
ycipk-6mcgb9
ycipk-6mcgb9