Trwa ładowanie...
d4c59p6
d4c59p6

Will Lyman - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Burlington, Vermont, USA

Filmografia:

Czarownice z Salem (1996) (Isaiah Goodkind)

Witaj w domku dla lalek (1995) (Mr. Edwards)

Stan oblężenia (1998) (dyrektor FBI)

Floating (1997) (Ojciec Vana)

Rzeka tajemnic (2003) (agent FBI Birden)

Iron Man (2008) (prowadzący ceremonii wręczenia nagród)

Day Reagan Was Shot, The (2001) (narrator)

Pani Prezydent () (Teddy Bridges)

Braterstwo () (General Dan Vanderpool)

Małe dzieci (2006) (narrator)

Spenser: For Hire (1985) (kapitan Ben Morrison /sierżant. Grant)

Ryan`s Hope (1975) (Ken Alexander)

Celtic Pride (1996) (bogaty mężczyzna)

Morderstwo doskonałe (1998) (Jason Gates)

Więzy przyjaźni (1992) (Swanson)

Zdjęcie
Podziel się

Will Lyman zyskał sławę dzięki działowi w serialach: "Crossbow" oraz "Hull High. Grał także w dwóch filmach telewizyjnych "American Playhouse: Three Sovereigns for Sarah (#4.18)" oraz" Hostile Takeover", a także w filmie fabularnym "School Ties" oraz "Witajcie w domku dla lalek".

d4c59p6
d4c59p6