Trwa ładowanie...
d428dxy
d428dxy

Will Lyman

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Burlington, Vermont, USA

Filmografia:

Czarownice z Salem (1996) (Isaiah Goodkind)

Witaj w domku dla lalek (1995) (Mr. Edwards)

Stan oblężenia (1998) (dyrektor FBI)

Floating (1997) (Ojciec Vana)

Rzeka tajemnic (2003) (agent FBI Birden)

Iron Man (2008) (prowadzący ceremonii wręczenia nagród)

Day Reagan Was Shot, The (2001) (narrator)

Pani Prezydent () (Teddy Bridges)

Braterstwo () (General Dan Vanderpool)

Małe dzieci (2006) (narrator)

Spenser: For Hire (1985) (kapitan Ben Morrison /sierżant. Grant)

Ryan`s Hope (1975) (Ken Alexander)

Celtic Pride (1996) (bogaty mężczyzna)

Morderstwo doskonałe (1998) (Jason Gates)

Więzy przyjaźni (1992) (Swanson)

Zdjęcie
Zdjęcie

Will Lyman zyskał sławę dzięki działowi w serialach: "Crossbow" oraz "Hull High. Grał także w dwóch filmach telewizyjnych "American Playhouse: Three Sovereigns for Sarah (#4.18)" oraz" Hostile Takeover", a także w filmie fabularnym "School Ties" oraz "Witajcie w domku dla lalek".

d428dxy

d428dxy
d428dxy
d428dxy