Trwa ładowanie...
d1djie8
d1djie8

Wojciech Chorąży

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Auta 2 (2011)

Minionki rozrabiają (2013)

Ostatnie piętro (2013)

Iron Man 3 (2013)

Listy do M. (2011) (Starszy aspirant Stanisław Ziuk)

Poznań 56 (1996)

Lorax (2012)

Niesamowity Spider-Man 2 (2014)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013)

Syn Boży (2014)

Skubani (2013)

Kumba (2013) (Antylopa Bokkie)

Pan Peabody i Sherman (2014)

Kopciuszek () (Policjant)

Poruszamy wyobraźnię ()

Agent specjalny Oso () (Pan Dos)

Szczypta magii ()

Powodzenia Carlie ()

Tarzan. Król dżungli (2013)

Układ zamknięty (2012) (Funkcjonariusz CBŚ)

Zambezia (2012) (Neville)

Smerfy 2 (2013)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014)

Madagwiazdka (2009)

Fineasz i Ferb: Podróż w drugim wymiarze (2011)

Jednostka przygotowawcza (2009)

Liga Młodych () (Zielona Latarnia / John Stewart / Zielona Strzała / Oliver Queen / pan Jones / Ra’s Al Ghul)

Kraina lodu (2013)

Listonosz Pat i wielki świat (2013)

Rodzinka nie z tej ziemi (2013)

Lego Przygoda (2014)

Żółwik Sammy 2 (2012) (Gucio)

Oz: Wielki i Potężny (2013)

Bulionerzy () (Lekarz pogotowia)

rodzinka.pl () (Tata Piotrka)

Usta Usta () (Piłkarz-gej Łukasz)

Avengers 3D (2012)

Hop (2011)

Hotel 52 () (Adek)

Jak ukraść księżyc (2010)

Nasza niania jest agentem (2010)

Zgorszenie publiczne (2009) (Jacek Pokrywka)

Agentki () (Robotnik)

Twarzą w twarz () (Lekarz)

Shrek Forever (2010)

Egzamin z życia () (Robotnik)

Pitbull (serial) () (Policjant)

Na Wspólnej () (Posterunkowy / Podkomisarz Gawlik)

Oficer () (WOP-ista)

Plebania () (Władek / Robotnik)

Adam i Ewa () (Policjant interweniujący w domu Laudańskich)

Prosto w serce () (Psychiatra Oskara)

Biała i Strzała podbijają kosmos 3D (2010)

1920 Bitwa Warszawska (2011) (Różne głosy)

Artur ratuje Gwiazdkę (2011)

Megamocny 3D (2011)

Karate Kid (2010)

Rango (2011)

EnEn (2009)

Góra Czarownic (2009)

Czas honoru () (Przechodzień z nieważną kenkartą)

39 i pół () (Sierżant Banasik)

Hotel Transylwania (2012)

Teraz albo nigdy! () (Mechanik w warsztacie Zdzisia)

Potwory kontra Obcy (2009)

Mamuśki () (Lekarz)

Hela w opałach () (Tymon)

Koń wodny. Legenda głębin (2007)

Katyń (2006) (Mężczyzna na moście)

Dzikie Safari 3D (2005)

Niania () (Patryk, konsultant ślubny)

Kryminalni () (Strażnik więzienny Janusz Gryś)

Piotruś Królik (2018) (Derek)

Zdjęcie
Zdjęcie
d1djie8
d1djie8

d1djie8
d1djie8
d1djie8