WP
WP

Wojciech Skibiński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Mężczyzna)

Zróbmy sobie wnuka (2003) (Pracownik stacji benzynowej)

Żywot człowieka rozbrojonego (1993) (Urzędnik)

Świnka (1990) (Abel Hoodson)

Jesteś Bogiem (2012)

Haker (2002) (2002) (Profesor Brzósko-Suchacki)

Wesele (2004) (2004) (dziadek panny młodej)

Tato (1995)

Rodzina Kanderów () (Fredzio)

Klinika pod Wyrwigroszem ()

Błękitny pokój (1965)

Murmurando (1981)

Gniewko, syn rybaka () (Pachoł)

Honor dla niezaawansowanych () (Szewc Adam Jellinek)

Panna z mokrą głową (serial) () (Krawiec)

Wielki statysta (1983) (Oficer austriacki)

Król komputerów (1988)

Małgorzata (1979)

Gosia i Małgosia () (Kmiecik)

Ojciec Mateusz () (Morawiec)

Ciosy (1980) (mężczyzna)

Femina (1990) (Ojciec Bogny)

Niedzielne igraszki (1983) (Opiekun)

Krugerandy (1999) (Skwarek)

Wielki wóz (1987) (Robotnik)

WP
WP
WP