Trwa ładowanie...
ycipk-2qon2u
ycipk-2qon2u

Wojciech Skibiński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Mężczyzna)

Zróbmy sobie wnuka (2003) (Pracownik stacji benzynowej)

Żywot człowieka rozbrojonego (1993) (Urzędnik)

Świnka (1990) (Abel Hoodson)

Jesteś Bogiem (2012)

Haker (2002) (2002) (Profesor Brzósko-Suchacki)

Wesele (2004) (2004) (dziadek panny młodej)

Tato (1995)

Rodzina Kanderów () (Fredzio)

Klinika pod Wyrwigroszem ()

Błękitny pokój (1965)

Murmurando (1981)

Gniewko, syn rybaka () (Pachoł)

Honor dla niezaawansowanych () (Szewc Adam Jellinek)

Panna z mokrą głową (serial) () (Krawiec)

Wielki statysta (1983) (Oficer austriacki)

Król komputerów (1988)

Małgorzata (1979)

Gosia i Małgosia () (Kmiecik)

Ojciec Mateusz () (Morawiec)

Ciosy (1980) (mężczyzna)

Femina (1990) (Ojciec Bogny)

Niedzielne igraszki (1983) (Opiekun)

Krugerandy (1999) (Skwarek)

Wielki wóz (1987) (Robotnik)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2qon2u
ycipk-2qon2u
ycipk-2qon2u