ycipk-2hc8vp
ycipk-2hc8vp

Zbigniew Bielski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Łódź, Polska

Filmografia:

Krótki dzień pracy (1981) (Robotnik)

Europa Europa (1990) (Wychowawca w szkole Komsomołu)

W środku lata (1975) (Robotnik leśny)

Kingsajz (1987) (Cinkciarz w Szuflandii)

Tajemnica Enigmy (1979)

Ekstradycja 2 (1996) (Petris)

Czerwone węże (1981) (Zygmunt Kowalczyk)

Polonia Restituta (1980) (Janek Pawlak)

Matka Królów (1982) (Kogut)

150 na godzinę (1971) (Chłopak na zabawie)

Nie było słońca tej wiosny (1983) (Szwagier karczmarza Zygmunta)

Polonia Restituta (serial) () (Janek Pawlak)

Placówka (1979) (Wilhelm)

Karabiny (1981) (Marian)

Gdańskie opowieści (1981) (Trener Zygmunta Paterka)

Orzeł i reszka (1974) (Oficer polskiego kontrwywiadu)

Wielki podryw (1978) (Marek Lipski)

20 lat później (1993) (Miller)

Skarga (1991) (Fałszywy ksiądz na pogrzebie Stefana)

Umarli rzucają cień (1978) (Sosna)

Nocleg (1973) (Mietek)

Zdjęcia próbne (1977) (Stefan)

Wieczór u Abdona (1975) (Podróżny)

Ile jest życia (1974) (ZWM-owiec)

Zapis zbrodni (1974) (Kolega Zenka)

Zapowiedź ciszy (1978) (Paweł)

Dokąd człowieku? (1984) (Kolega Szymańskiego)

Ucieczka z miejsc ukochanych (1987) (Szymek)

Pantarej (1987) (Drobik)

Ślad na ziemii (1978)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (Żołnierz)

Cudowne dziecko (1986) (Kelner)

Słodko gorzki (1996) (Roman)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Kaniewski)

Zabić Sekala (1998) (Ksiądz)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Kapitan marynarki podległy Korfantemu)

Psy (1992) (Kaniewski)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2hc8vp
ycipk-2hc8vp
ycipk-2hc8vp