Trwa ładowanie...
dvs2fru

Zuzanna Helska

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
dvs2fru
Miejsce urodzenia:

Lwów

Filmografia:

Wspólny pokój (1959) (Felicja)

Odwet (1982) (1982) (Uczestniczka zjazdu)

Chce mi sie wyć (1989) (Kobieta w oknie)

Seszele (1990) (Akompaniatorka)

Boża podszewka II () (Starsza Niemka)

Na krawędzi nocy (1983) (Chłopka)

Podróż nad morze (1983)

Lubię mówić z Tobą (2010) (Chora matka dozorcy)

Chce mi się wyć (1989) (Kobieta w oknie)

Stacja Mirsk (2005) (Żona Profesora)

Dzień kolibra (1984)

Zaraza (1971) (Pielęgniarka)

Pora mroku (2007) (Właścicielka sklepu)

Jasne błękitne okna (2006)

Farba (1997) (Sąsiadka babci Farby)

Fortuna (1972) (Klientka)

Polska śmierć (1994)

Jedenaste nie uciekaj (2009) (Starsza pani)

Fala zbrodni () (Staruszka zatrzymująca konwó)

Pierwsza miłość () (Staruszka w parku)

Komornik (2005) (Kołodziejska)

Konsul (1989) (Kucharka)

Życie jak poker (1998) (Ciotka Szymona)

Przez dotyk (1985)

Zdjęcie
dvs2fru
dvs2fru
dvs2fru
dvs2fru