ycipk-2e0tkx
ycipk-2e0tkx

Zuzanna Helska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lwów

Filmografia:

Wspólny pokój (1959) (Felicja)

Odwet (1982) (1982) (Uczestniczka zjazdu)

Chce mi sie wyć (1989) (Kobieta w oknie)

Seszele (1990) (Akompaniatorka)

Boża podszewka II () (Starsza Niemka)

Na krawędzi nocy (1983) (Chłopka)

Podróż nad morze (1983)

Lubię mówić z Tobą (2010) (Chora matka dozorcy)

Chce mi się wyć (1989) (Kobieta w oknie)

Stacja Mirsk (2005) (Żona Profesora)

Dzień kolibra (1984)

Zaraza (1971) (Pielęgniarka)

Pora mroku (2007) (Właścicielka sklepu)

Jasne błękitne okna (2006)

Farba (1997) (Sąsiadka babci Farby)

Fortuna (1972) (Klientka)

Polska śmierć (1994)

Jedenaste nie uciekaj (2009) (Starsza pani)

Fala zbrodni () (Staruszka zatrzymująca konwó)

Pierwsza miłość () (Staruszka w parku)

Komornik (2005) (Kołodziejska)

Konsul (1989) (Kucharka)

Życie jak poker (1998) (Ciotka Szymona)

Przez dotyk (1985)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2e0tkx
ycipk-2e0tkx
ycipk-2e0tkx