ycipk-3l5ena
ycipk-3l5ena

Zygmunt Hobot - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Kraków

Filmografia:

Pokolenie (1954) (Abram)

Jest jak jest (1994) (Funio)

Tajemnica Enigmy (1979) (Pracownik zespołu kryptologów)

Sny i marzenia (1983) (Nowakowski)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Strażnik sądowy)

Cud purymowy (2000) (Holzman)

Harry Potter i Kamień Filozoficzny (2001) (Tiara Przydziału)

Harry Potter i Komnata Tajemnic (2002) (Tiara Przydziału)

Szczęśliwego Nowego Jorku (1997) (Riczi)

Deja Vu (1989) (Alfredo Scorsese)

W pustyni i w puszczy (serial) () (Grek Kaliopuli)

Mistrz tańca (1968) (Wieszcz)

Życie na gorąco () (Enrico Lavone)

Gumisie () (Kuzyn Toadiego)

Koty nie tańczą (1997)

Tulipan () (Szatniarz Gienio)

W pustyni i w puszczy (1973) (Grek Kaliopuli)

Zamach stanu (1980) (Świadek oskarżenia)

Zielone lata (1979) (Szewc)

Mów mi Rockefeller (1990) (Szejk)

Czerwone ciernie (1976) (Malarz)

Polska śmierć (1994) (Portier)

Rozwodów nie będzie (1963) (Kolega Basi)

Kratka (1996) (Windziarz)

Pogoń za Adamem (1970) (Portier)

Dziś w nocy umrze miasto (1961) (Cudzoziemiec)

Długa noc (1967) (Żyd)

Krzyż walecznych (1958)

ycipk-3l5ena
ycipk-3l5ena
ycipk-3l5ena