Trwa ładowanie...
d39gt5m

1 marca dniem fanów "Seria Niezgodna: Wierna!"

Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
1 marca dniem fanów "Seria Niezgodna: Wierna!"
(East news)
d39gt5m

Nurtuje Cię, jak do roli Tris w *"Serii Niezgodnej: Wiernej" przygotowywała się Shailene Woodley? Chcesz wiedzieć, co dalej czeka postacie Octavii Spencer i Zoe Kravitz? Albo kim będzie tajemniczy David grany przez Jeffa Danielsa? Dzięki nowoczesnej technologii i tagowi #PledgeAllegiant Day możesz wszystkie pytania zadać im osobiście! Fani serii 1 marca z pewnością nie będą rozstawać się ze swoimi smartfonami.*

Podczas #PledgeAllegiant Day gwiazdy będą odpowiadać na pytania fanów w mediach społecznościowych. Aby zadać pytanie swojemu ulubionemu aktorowi wystarczy 1 marca użyć tagu #AskPledgeAllegiant. Shailene Woodley na swoich fanów czekać będzie na Facebooku (9:00am PST/12:00pm EST), Zoe Kravitz będzie odpowiadać na pytania zadawane przez Snapchata i Twittera (12:00pm PST/3:00pm EST). Za pośrednictwem Twittera będzie można nawiązać kontakt także z Octavią Spencer (1:00pm PST/4:00pm EST) i Jeffem Danielsem (2:00pm PST/5:00pm EST).

Już teraz można wysyłać swoje pytania do Veronici Roth, autorki książki, na podstawie której powstał ten filmowy przebój: http://the-divergentseries.tumblr.com/

Tego dnia odbędzie się również premiera kolejnego fragmentu filmu. #PledgeAllegiant Day przez cały dzień relacjonowany będzie też za pośrednictwem Instagrama, warto tam zaglądać. Co godzinę będzie udostępniane kolejne zdjęcie, relacjonujące rozmowy z fanami.

d39gt5m

Premiera filmu 11 marca.

d39gt5m

Podziel się opinią

Share

d39gt5m

d39gt5m