ycipk-2shn2i
ycipk-2shn2i

Barbara Babilińska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Wszystko, co najważniejsze... (1992) (Chłopka)

Rozmowy kontrolowane (1991) (Szwedka)

Dzień kobiet (2011) (dziennikarka Dorota)

Żywot człowieka rozbrojonego (1993)

Kuchnia polska (film) (1991) (Kobieta na dożynkach)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Sprzątaczka)

Prostytutki (1997)

Ono (2003) (Matka panny młodej)

Cudownie ocalony (2004) (Więźniarka)

Nic śmiesznego (1995)

Ale się kręci () (Iwona Maciejakowa)

Klinika samotnych serc () (Pielęgniarka)

Czwarta władza () (Pani naczelnik)

Podejrzani zakochani (2013)

Bulionerzy () (Nadia)

Przepis na życie () (Recepcjonistka)

Ojciec Mateusz () (Janina)

Miłość na wybiegu (2008) (Kobieta w samolocie)

Pora mroku (2007) (Pielęgniarka)

Na Wspólnej () (Kioskarka)

Pensjonat pod Różą () (Matka Iwony)

Oficer () (Kierowniczka banku)

Plebania () (Jadzia)

Glina () (Pęczakowa)

Camera Cafe () (Tyrolka)

Sprawiedliwi () (Akuszerka)

Przystań () (Matka Filipa i Darka)

Stacyjka () (Bronka)

Mamuśki () (Teściowa Januszka)

Halo, Hans! () (Siostra furtianka)

Karol - człowiek, który został Papieżem (2005) (Józefa)

Modrzejewska (1989)

Dzieci i ryby (1996) (Jadzia)

Pamiętnik znaleziony w garbie (1993) (Greta Nowotny)

Przeprowadzki (2000) (Kucharka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2shn2i
ycipk-2shn2i
ycipk-2shn2i