WP
WP

Bill Cobbs - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

New Jack City (1991)

Koszmar następnego lata (1998)

Człowiek demolka (1993) (Zachary Lamb)

Szaleństwa młodości (1996)

Bodyguard, The (1992) (Bill Devaney)

Black Water Transit (2009) (Frank Vermilion)

Wayans Bros., The () (Fred Watson)

Babski oddział () (Pan Greene)

Tak kochanie () (Kasjer (gościnnie))

Rzeczy, które robisz w Denver będąc martwym (1995) (Malt)

Detektywi na tropie () (Jack)

Poślubione armii () (Harry)

Oz: Wielki i Potężny (2013) (Mistrz Tinker)

Noc w muzeum (2006) (Reginald)

W mroku pod schodami (1992) (Dziadek Booker)

WP
WP
WP