ycipk-1i45nr
ycipk-1i45nr

Bogdan Szczesiak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Rozmowy o miłości (1990) (Gość na przyjęciu)

Rozmowy kontrolowane (1991) (Recepcjonista)

Dotknięci (1988) (Pielęgniarz w szpitalu psychiatrycznym)

Panny i wdowy (1991)

Kuchnia polska (film) (1991) (Dziennikarz)

Człowiek z... (1993) (Ksiądz)

Tato (1995)

Tajna Misja () (Jerzy)

Sceny nocne (1989)

Poza zasięgiem (2004) (Konsul rosyjski)

Ekstradycja () (Policjant)

Dom () (Dyrygent orkiestry)

Dzień czwarty (1984) (Wiesław Kukliński)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996) (Wujek Karol)

Pięć minut przed gwizdkiem (1988) (Piłkarz)

Modrzejewska (1989) (Adolf Opid)

Ptaszka (1994) (Nabywca samochodu Lipeckich)

Wirus (1996) (Policjant)

Oczy niebieskie (1994) (Ksiądz)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1i45nr
ycipk-1i45nr
ycipk-1i45nr