Trwa ładowanie...
d49n0yg

Bogdan Szczesiak

Najnowsze informacje
2.9
(10 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Rozmowy o miłości (1990) (Gość na przyjęciu)

Rozmowy kontrolowane (1991) (Recepcjonista)

Dotknięci (1988) (Pielęgniarz w szpitalu psychiatrycznym)

Panny i wdowy (1991)

Kuchnia polska (film) (1991) (Dziennikarz)

Człowiek z... (1993) (Ksiądz)

Tato (1995)

Tajna Misja () (Jerzy)

Sceny nocne (1989)

Poza zasięgiem (2004) (Konsul rosyjski)

Ekstradycja () (Policjant)

Dom () (Dyrygent orkiestry)

Dzień czwarty (1984) (Wiesław Kukliński)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996) (Wujek Karol)

Pięć minut przed gwizdkiem (1988) (Piłkarz)

Modrzejewska (1989) (Adolf Opid)

Ptaszka (1994) (Nabywca samochodu Lipeckich)

Wirus (1996) (Policjant)

Oczy niebieskie (1994) (Ksiądz)

d49n0yg

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d49n0yg
d49n0yg
d49n0yg