Trwa ładowanie...
dj8eler

Bogdan Szczesiak

Najnowsze informacje
2.9
(10 głosów)
Oceń:
dj8eler
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Rozmowy o miłości (1990) (Gość na przyjęciu)

Rozmowy kontrolowane (1991) (Recepcjonista)

Dotknięci (1988) (Pielęgniarz w szpitalu psychiatrycznym)

Panny i wdowy (1991)

Kuchnia polska (film) (1991) (Dziennikarz)

Człowiek z... (1993) (Ksiądz)

Tato (1995)

Tajna Misja () (Jerzy)

Sceny nocne (1989)

Poza zasięgiem (2004) (Konsul rosyjski)

Ekstradycja () (Policjant)

Dom () (Dyrygent orkiestry)

Dzień czwarty (1984) (Wiesław Kukliński)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996) (Wujek Karol)

Pięć minut przed gwizdkiem (1988) (Piłkarz)

Modrzejewska (1989) (Adolf Opid)

Ptaszka (1994) (Nabywca samochodu Lipeckich)

Wirus (1996) (Policjant)

Oczy niebieskie (1994) (Ksiądz)

Zdjęcie
dj8eler
dj8eler
dj8eler
dj8eler