ycipk-3o24fv
ycipk-3o24fv

Bohdan Ejmont - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Dołhinów

Filmografia:

Europa Europa (1990) (Żołnierz radziecki)

Lawa. Opowieść o "Dziadach" Adama Mickiewicza (1989) (Bajkow)

Justyna (1979) (Urzędnik)

Przypadek (1981) (Działacz partyjny)

Dorastanie (1987) (Ojciec Staszka Kuli)

Panny i wdowy (1991) (Karczmarz na Syberii)

Tydzień z życia mężczyzny (1999) (Obrońca dzieciobójczyni)

Wszystko na sprzedaż (1968) (Szatniarz w Kamieniołomach)

Wystrzał (1965) (Uczestnik kuligu)

Przerwany lot (1964)

Nocny gość (1989) (1989) (Ślepiec)

Opadły liście z drzew (1975) (Maks)

Pasja (1977) (1977) (Żablicki)

Wielka majówka (1981) (Obrońca Ryśka i Julka)

Pole Niczyje (1988) (Kruk - Kruczyński)

Córeczka (1965) (Aleksander Iwanowicz German)

Dwaj panowie "N" (1961) (Olecki)

Zamach stanu (1980)

Sprawa hrabiego Rottera (1985)

Plebania () (Ordynator)

Adam i Ewa () (Kazimierz Kamieński)

Yokohama (1981) (Konduktor)

Słona róża (1982) (Lothar)

Trzy kroki po ziemi (1965) (Ojciec dziecka)

Album Polski (1970) (Lekarz radziecki)

Ile jest życia (1974) (Podwładny oficera UB)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (czołgista; nie występuje w czołówce)

Dom () (działacz)

Naciągacze (1997) (Oficer radziecki)

Gonitwa (1971) (Mąż Teresy)

Ciosy (1980) (Mężczyzna na przyjęciu u Franciszka)

Cień (1956) (Oficer WP)

Dyrektorzy (1975) (Projektant budowanego bloku)

Sprawa pilota Maresza (1955) (Janczar)

Wyrok śmierci (1980) (1980) (Milicjant)

Podziemny front (1965) (Kapitan WP)

Don Gabriel (1966) (Ochotnik do Legii Straceńców)

Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (1979)

Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) (Oficer w stalagu)

Dwa żebra Adama (1963) (Górnicki)

Wiosna panie sierżancie (1974) (Porucznik MO)

Obrazki z życia (1975) (Komendant MO)

Sprawa Gorgonowej (1977) (Trela)

Piłkarski poker (1988) (Łapiński z Białegostoku)

Westerplatte (1967) (Mat Bernard Rygielski)

Grzechy dzieciństwa (1981) (Rządca Leśniewski)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3o24fv
ycipk-3o24fv
ycipk-3o24fv