Trwa ładowanie...
d3w5k95
d3w5k95

Brent Spiner - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Stary, gdzie moja bryka? (2000)

Sam (2001)

Mistrz kamuflażu (2002)

Star Trek: Pierwszy kontakt (1996) (Data)

Dzień Niepodległości (1996) (Dr Brackish Okun)

Star Trek VII: Pokolenia (1994) (Data)

Star Trek: Nemesis (2002)

Outcast: Opętanie ()

Liga Młodych () (Joker)

Threshold - Strategia przetrwania () (Nigel Fenway)

Magazyn 13 () (Brat Adrian)

Material Girls (2006) (Tommy Katzenbach)

Aviator (2004) (Robert Gross)

Star Trek IX: Rebelia (1998) (Data)

Zdjęcie
Podziel się
d3w5k95
d3w5k95
d3w5k95