ycipk-3m6ob0
ycipk-3m6ob0

C. Thomas Howell - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Los Angeles, Kalifornia, USA

Filmografia:

Shepherd (1999) (Boris Dakota)

E.T. (1982) (Tyler)

Fighting Words (2003) (David Settles)

Gettysburg (1993) (Porucznik Thomas D. Chamberlain)

Czerwony świt (1984) (Robert Morris)

Baby Face Nelson (1995) (Baby Face Nelson)

Tajemniczy wielbiciel (1985) (Michael Ryan)

Cross: Amulet i berło (2011) (Jake)

Nagi patrol ()

Monika (2012) (Double)

Gliniarze z Southland () (Oficer Billy Dewey)

Summerland () (Kyle Bale)

Dramat letniej nocy (1992) (Rick)

Rozbitkowie () (Dr. Alex Kennedy)

Posejdon (2005) (2005) (Doktor Ballard)

Autostopowicz (1986) (Jim Halsey)

Generałowie (2003) (Thomas Chamberlain)

Wyrzutki (1983) (1983) (Ponyboy Curtis)

Fot. AKPA
Podziel się
ycipk-3m6ob0
ycipk-3m6ob0
ycipk-3m6ob0