Trwa ładowanie...
d2zqicf

C. Thomas Howell

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d2zqicf
Miejsce urodzenia:

Los Angeles, Kalifornia, USA

Filmografia:

Shepherd (1999) (Boris Dakota)

E.T. (1982) (Tyler)

Fighting Words (2003) (David Settles)

Gettysburg (1993) (Porucznik Thomas D. Chamberlain)

Czerwony świt (1984) (Robert Morris)

Baby Face Nelson (1995) (Baby Face Nelson)

Tajemniczy wielbiciel (1985) (Michael Ryan)

Cross: Amulet i berło (2011) (Jake)

Nagi patrol ()

Monika (2012) (Double)

Gliniarze z Southland () (Oficer Billy Dewey)

Summerland () (Kyle Bale)

Dramat letniej nocy (1992) (Rick)

Rozbitkowie () (Dr. Alex Kennedy)

Posejdon (2005) (2005) (Doktor Ballard)

Autostopowicz (1986) (Jim Halsey)

Generałowie (2003) (Thomas Chamberlain)

Wyrzutki (1983) (1983) (Ponyboy Curtis)

Fot. AKPA
d2zqicf
d2zqicf
d2zqicf
d2zqicf