Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Charles Dutton - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

30.01.1951

Miejsce urodzenia

Baltimore, Maryland, USA

Reżyser

Królowa ringu (2003) (Luther Shaw)

Filmografia

Kto zabił ciotkę Cookie? (1999)

Obcy 3 (1992)

Pytania i odpowiedzi (1990)

Detoks (2002)

Bad Ass (2012) (Pantera)

Zagubione serca (1999)

Piano Lesson, The (1995)

Black Dog (1998)

Po wstrząsie (1999)

Wydział zabójstw Baltimore (1993) (Elijah Sanborn)

Gothika (2003) (Doug Grey)

Snajper w Waszyngtonie - 23 dni grozy (2003)

Sekretne okno (2004) (Ken Karsch)

Czy boisz się ciemności? (serial) () (Kapitan Cutter)

Zabójcze umysły () (Tony Cole)

Żona idealna () (Pastor Damon)

Królowa ringu (2003) (Felix Reynolds)

Słowo na L () (Dr Benjamin Bradshaw)

Legion (2010) (Percy Walker)

Dr House () (Rodney Foreman)

Bez śladu () (Chet Collins)

Czas Zabijania (1996) (Ozzie Walls)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw