Trwa ładowanie...
ycipk-2gd27a
ycipk-2gd27a

Chris Bauer - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Los Angeles, California, USA

Filmografia:

Adwokat diabła (1997) (Lloyd Gettys)

8MM (1999)

Przejrzeć Harry'ego (1997)

Spisek / The Conspirator (2010) (2010) (Major Smith)

Przeboje i podboje (2000) (Paul)

Kraina jutra (2015) (Pa)

Keane (2004) (Barman)

Słynna Bettie Page (2005) (Irving Klaw)

Zagubiony pokój () (Lou Destefano)

Ulice Nowego Jorku () (Terry Fillpot)

Prawo ulicy () (Frank Sobotka)

O psie, który wrócił do domu (2019) (Kurch)

Kroniki Times Square ()

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2gd27a
ycipk-2gd27a
ycipk-2gd27a