Trwa ładowanie...
d1fz9y6

Cole Hauser

Najnowsze informacje
4.0
(20 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Santa Barbara, Kalifornia, USA

Filmografia:

Pitch Black (2000) (William J. Johns)

Wojna Harta (2002) (sierż. Vic Bedford)

Biały Oleander (2002) (Ray)

Za szybcy, za wściekli (2003) (Carter Verone)

Buntownik z wyboru (1997) (Billy McBride)

Kraina Hi-Lo (1998)

Szklana pułapka 5 (2012) (Collins)

Łzy słońca (2003) (Atkins)

Kraina tygrysów (2000) (sierżant Cota)

Paparazzi (2004) (Bo Laramie)

Jaskinia (2005) (Jack McAllister)

Brudne sprawy (2006) (Porucznik)

Spis drani (2011) (Allan Campbell)

Chase () (Jimmy Godfrey)

Transcendencja (2014) (pułkownik Stevens)

Szybcy i wściekli 7 (2015) (Carter Verone)

Kamienny Anioł (2007) (młody Bram)

Sztuka zrywania (2006) (Lupus Grobowski)

Za cenę bólu (2008) (Kevin)

K-Ville () (Trevor Cobb)

Więzy przyjaźni (1992) (Jack Connors)

d1fz9y6

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1fz9y6
d1fz9y6
d1fz9y6