Trwa ładowanie...
d4979bj

Cole Hauser

Najnowsze informacje
4.0
(20 głosów)
Oceń:
d4979bj
Miejsce urodzenia:

Santa Barbara, Kalifornia, USA

Filmografia:

Pitch Black (2000) (William J. Johns)

Wojna Harta (2002) (sierż. Vic Bedford)

Biały Oleander (2002) (Ray)

Za szybcy, za wściekli (2003) (Carter Verone)

Buntownik z wyboru (1997) (Billy McBride)

Kraina Hi-Lo (1998)

Szklana pułapka 5 (2012) (Collins)

Łzy słońca (2003) (Atkins)

Kraina tygrysów (2000) (sierżant Cota)

Paparazzi (2004) (Bo Laramie)

Jaskinia (2005) (Jack McAllister)

Brudne sprawy (2006) (Porucznik)

Spis drani (2011) (Allan Campbell)

Chase () (Jimmy Godfrey)

Transcendencja (2014) (pułkownik Stevens)

Szybcy i wściekli 7 (2015) (Carter Verone)

Kamienny Anioł (2007) (młody Bram)

Sztuka zrywania (2006) (Lupus Grobowski)

Za cenę bólu (2008) (Kevin)

K-Ville () (Trevor Cobb)

Więzy przyjaźni (1992) (Jack Connors)

d4979bj
d4979bj
d4979bj
d4979bj