Trwa ładowanie...
di27g4o

Cole Hauser

Najnowsze informacje
4.0
(20 głosów)
Oceń:
di27g4o
Miejsce urodzenia:

Santa Barbara, Kalifornia, USA

Filmografia:

Pitch Black (2000) (William J. Johns)

Wojna Harta (2002) (sierż. Vic Bedford)

Biały Oleander (2002) (Ray)

Za szybcy, za wściekli (2003) (Carter Verone)

Buntownik z wyboru (1997) (Billy McBride)

Kraina Hi-Lo (1998)

Szklana pułapka 5 (2012) (Collins)

Łzy słońca (2003) (Atkins)

Kraina tygrysów (2000) (sierżant Cota)

Paparazzi (2004) (Bo Laramie)

Jaskinia (2005) (Jack McAllister)

Brudne sprawy (2006) (Porucznik)

Spis drani (2011) (Allan Campbell)

Chase () (Jimmy Godfrey)

Transcendencja (2014) (pułkownik Stevens)

Szybcy i wściekli 7 (2015) (Carter Verone)

Kamienny Anioł (2007) (młody Bram)

Sztuka zrywania (2006) (Lupus Grobowski)

Za cenę bólu (2008) (Kevin)

K-Ville () (Trevor Cobb)

Więzy przyjaźni (1992) (Jack Connors)

Zdjęcie
di27g4o
di27g4o
di27g4o
di27g4o