WP
WP

Colin Salmon - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Jutro nie umiera nigdy (1997) (Robinson)

Chłopak na gwałt poszukiwany (1999)

Resident Evil (2002)

Resident Evil: Retrybucja (2012) (James One Shade)

Śmierć nadejdzie jutro (2002) (Charles Robinson)

Clubbed (2008) (Louis)

Obcy kontra Predator (2004) (Maxwell Stafford)

Limitless ()

Kontra: Operacja Świt () (James Middleton)

Czerwony Telefon: Szach i mat (2003) (Cooper)

Czerwony telefon: Obława (2001) (Cooper)

Zagłada planety Ziemia (2009) (Raja)

Punisher: War Zone (2008) (Agent Paul Budiansky)

Test (2009) (Nadzorujący)

Soldier Soldier () (Colour Sgt. Dennis Ryan (1994))

Zabójcze maszyny (2018) (Chudleigh Pomeroy)

Kochając Pabla, nienawidząc Escobara (2017) (Urzędnik państwowy z USA)

Krypton ()

WP
WP
WP