ycipk-h24p2e
ycipk-h24p2e

Czesław Lasota - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Nie lubię poniedziałku (1971) (pomocnik dźwigowego, mleczarz)

Hydrozagadka (1970) (Kolega Walczaka)

Skradziona kolekcja (1979) (milicjant drogówki)

Bolesław Śmiały (1971) (Kronikarz)

Zakochani są między nami (1964) (Plażowicz Miecio)

Miejsce dla jednego (1965) (Kierownik remontów)

Fachowiec (1987) (Redaktor naczelny)

Wielkie rzeczy: System (2000) (Suchodolec)

Mrok () (Strąk)

Zniszczyć pirata (1972) (Członek aeroklubu)

Zniszczyć pirata (1972) (Członek aeroklubu)

Ogniem i mieczem (serial) () (Dopuło)

Zielona miłość () (Prezes)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Przesłuchiwany mężczyzna)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Markhama)

Złota kaczka (1976) (Mężczyzna w karczmie)

Pszczółka Maja () (Mrówkolew)

Sąsiedzi ()

Wolne miasto (1958) (Niemiec przy budce z piwem)

ycipk-h24p2e
ycipk-h24p2e
ycipk-h24p2e