Trwa ładowanie...
d1mmfmf
d1mmfmf

Czesław Lasota

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Nie lubię poniedziałku (1971) (pomocnik dźwigowego, mleczarz)

Hydrozagadka (1970) (Kolega Walczaka)

Skradziona kolekcja (1979) (milicjant drogówki)

Bolesław Śmiały (1971) (Kronikarz)

Zakochani są między nami (1964) (Plażowicz Miecio)

Miejsce dla jednego (1965) (Kierownik remontów)

Fachowiec (1987) (Redaktor naczelny)

Wielkie rzeczy: System (2000) (Suchodolec)

Mrok () (Strąk)

Zniszczyć pirata (1972) (Członek aeroklubu)

Zniszczyć pirata (1972) (Członek aeroklubu)

Ogniem i mieczem (serial) () (Dopuło)

Zielona miłość () (Prezes)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Przesłuchiwany mężczyzna)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Markhama)

Złota kaczka (1976) (Mężczyzna w karczmie)

Pszczółka Maja () (Mrówkolew)

Sąsiedzi ()

Wolne miasto (1958) (Niemiec przy budce z piwem)

Zdjęcie
Zdjęcie
d1mmfmf
d1mmfmf

d1mmfmf
d1mmfmf
d1mmfmf