Trwa ładowanie...
d4e00wz

Czesław Lasota

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
d4e00wz
Filmografia:

Nie lubię poniedziałku (1971) (pomocnik dźwigowego, mleczarz)

Hydrozagadka (1970) (Kolega Walczaka)

Skradziona kolekcja (1979) (milicjant drogówki)

Bolesław Śmiały (1971) (Kronikarz)

Zakochani są między nami (1964) (Plażowicz Miecio)

Miejsce dla jednego (1965) (Kierownik remontów)

Fachowiec (1987) (Redaktor naczelny)

Wielkie rzeczy: System (2000) (Suchodolec)

Mrok () (Strąk)

Zniszczyć pirata (1972) (Członek aeroklubu)

Zniszczyć pirata (1972) (Członek aeroklubu)

Ogniem i mieczem (serial) () (Dopuło)

Zielona miłość () (Prezes)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Przesłuchiwany mężczyzna)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Markhama)

Złota kaczka (1976) (Mężczyzna w karczmie)

Pszczółka Maja () (Mrówkolew)

Sąsiedzi ()

Wolne miasto (1958) (Niemiec przy budce z piwem)

Zdjęcie
d4e00wz
d4e00wz
d4e00wz
d4e00wz