Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Czesław Piaskowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

13.05.1903

Miejsce urodzenia

Warszawa

Data śmierci

11.03.1994

Filmografia

Wraki (1956) (1956) (Adam)

Dwie Brygady (1950) (scenograf przygotowujący dekoracje)

Sól ziemi czarnej (1969)

Kamienne Niebo (1959) (mężczyzna kopiący grób na podwórku)

Profesor na drodze (1973) (Woźny w Technikum dla Pracujących)

Ludzie z pociągu (1961) (mężczyzna z futerałem basetli)

Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) (gestapowiec)

Dwie godziny (1946) (żołnierz w samochodzie; nie występuje w czołówce)

Miasteczko (1958) (1958) (właściciel strzelnicy)

Dom bez okien (1962) (Widz w cyrku)

Wolne miasto (1958) (polski listonosz)

Orzeł (1959) (Serafin)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Niewidomy żebrak)

Krzyż walecznych (1958) (Windak)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw