ycipk-14520i
ycipk-14520i

Czesław Piaskowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Wraki (1956) (1956) (Adam)

Dwie Brygady (1950) (scenograf przygotowujący dekoracje)

Sól ziemi czarnej (1969)

Kamienne Niebo (1959) (mężczyzna kopiący grób na podwórku)

Profesor na drodze (1973) (Woźny w Technikum dla Pracujących)

Ludzie z pociągu (1961) (mężczyzna z futerałem basetli)

Prawdziwy koniec wielkiej wojny (1957) (gestapowiec)

Dwie godziny (1946) (żołnierz w samochodzie; nie występuje w czołówce)

Miasteczko (1958) (1958) (właściciel strzelnicy)

Dom bez okien (1962) (Widz w cyrku)

Wolne miasto (1958) (polski listonosz)

Orzeł (1959) (Serafin)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Niewidomy żebrak)

Krzyż walecznych (1958) (Windak)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-14520i
ycipk-14520i
ycipk-14520i