ycipk-1miiog
ycipk-1miiog

David Clennon - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Waukegan, Illinois, USA

Filmografia:

Coś / The Thing (1982) (1982)

Star 80 (1983) (Geb)

J. Edgar (2011) (Senator Friendly)

Hanna K. (1983) (Amnon)

W głębokim ukryciu (1980) (Richard Fieldston)

A orkiestra grała dalej (1993) (pan Johnstone)

Zdradzeni (1988) (Jack Carpenter)

Reporter (1990) (Dr Sigmond Grampton)

Na podwórku (1978) (Psychiatra)

Tecumseh: The Last Warrior (1995) (William Henry Harrison)

Special Bulletin (1983) (Dr Bruce Lyman)

Gray Lady Down (1978) (członek załogi USS Neptune)

Original Sins (1995) (Jimbo)

Sweet Dreams (1985) (Randy Hughes)

Migrants, The (1974) (Tom Trimpin)

Zaginiona dziewczyna (2014) (Rand Elliott)

Środki nadzwyczajne (2010) (Dr Renzler)

Zaklinacz dusz () (Carl (8 odcinków))

Sztandar chwały (2006) (urzędnik z Białego Domu)

Tajne Akcje CIA () (Joshua Nankin (45 odcinków))

Syriana (2005) (Donald)

Margines życia (1992) (1992) (Robert)

Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains (1981) (agent Dave Robell)

Downtown (1990) (Jerome Sweet)

Escape Artist, The (1982) (pracownik wydawnictwa)

Best Kept Secrets (1984) (wielebny Warner)

Miejski obłęd (1997) (kaznodzieja uliczny)

Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (1993) (Dr Rulon Beesley)

W pogoni za papierkiem (1973) (Toombs)

Margines życia (1991) (1991) (Robert)

By nie pełzać na kolanach (1976) (Carl)

Powrót do domu (1978) (Tim)

Wystarczy być (1979) (Thomas Franklin)

Orły Temidy (1986) (Blanchard)

Kłopoty z facetami (1992) (Lewie Duart)

W rytmie serca (1996) (Dr 'Jonesy' Jones)

Couch Trip, The (1988) (Lawrence Baird)

Przedstawienie (1993) (Jack)

Zaginiony (1982) (konsul Phil Putnam)

Pierwszy krok w kosmos (1983) (łącznikowiec)

Zakochać się (1984) (Brian Gilmore)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1miiog
ycipk-1miiog
ycipk-1miiog