ycipk-4grkgm
ycipk-4grkgm

Derek Luke - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Sparkle (2012) (Stix)

Antwone Fisher (2002) (Antwone Fisher)

Captain America: Pierwsze starcie (2011) (Gabe Jones)

Przyjaciel do końca świata (2012) (Speck)

Pokonaj najszybszego (2003) (Kid)

Spartan (2004) (Curtis)

Światła stadionów (2004) (Boobie Miles)

Baggage Claim (2013) (William Wright)

Trauma () (Cameron Boone)

Siostra Hawthorne () (Dr Miles Bourdet)

Na pewno, być może (2008) (Russell T. McCormack)

Wizyta u April (2003) (Bobby)

Notorious (2009) (Sean 'Puffy' Combs)

Cud w wiosce Sant Anna (2008) (Drugi sierżant sztabowy Aubrey Stamps)

Rozpalić ogień (2006) (Patrick Chamusso)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4grkgm
ycipk-4grkgm
ycipk-4grkgm