Trwa ładowanie...
d3ox9fd
d3ox9fd

Elisabeth Harnois - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Detroit, Michigan, USA

Filmografia:

Matki w mackach Marsa (2011) (Ki)

Facade (2000) (Kate)

Klient / The Client (1994) (1994) (Leigh-Ann)

Chłopiec poznaje świat (1993) (Missy Robinson)

Magiczne święta (1985) (Abbie Grainger)

Oni, ona i pizzeria () (Tłumacz)

Miami Medical () (Dr Serena Warren)

Welcome to Fabulous Las Vegas (2012) (Ona sama)

Przesilenie (2008) (Megan / Sofie)

Miasteczko Point Pleasant () (Christina Nickson)

Keith (2008) (Natalie)

Zabójcze umysły () (Trish Davenport / Cheryl Davenport)

Samotny mężczyzna (2009) (Młoda kobieta)

Czarodziejki () (Brooke)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Morgan Brody)

Brud () (Milan Carlton)

Powrót do klasy (2005) (Monica)

Bez śladu () (Erin MacNeil)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Jill Gerard)

Dowody zbrodni () (Janey Davis - 1963)

Zdjęcie
Podziel się
d3ox9fd
d3ox9fd
d3ox9fd