ycipk-3ecl44
ycipk-3ecl44

Elżbieta Kopocińska-Bednarek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

10.05.1970

Reżyser
Scenarzysta

Jetsonowie ()

Księżniczka Tenko ()

Filmografia

Inspektor Gadżet (1999) (burmistrz Wilson)

Dawno temu w trawie (1998) (Dr Flora)

Uciekające kurczaki (2000) (Babs)

Pokemon 2000: Uwierz w swoją siłę (1999) (Carol)

Heca w Zoo (2011) (Shane)

Minionki rozrabiają (2013)

Winx. Magiczna przygoda 3D (2010) (Digit / Griffin)

Królewna Śnieżka (2012) (Zła Królowa)

Old School: Niezaliczona (2003)

Gwiezdne wojny: Atak klonów 3D (2002) (Zam Wesell / Królowa Jamillia)

ParaNorman (2012) (Pan Prenderghast)

Strażnicy marzeń (2012)

Transformers: Wiek Zagłady (2014)

Lilo i Stich (2002)

Asterix i Obelix - Misja Kleopatra (2002)

Mali agenci 2 - wyspa marzeń (2002)

Okruchy dnia (1993)

Frankie i Johnny (1991) (Artemis)

Delfin Plum (2009) (mały delfin)

The Grinch - świąt nie będzie (2000)

Lorax (2012)

Nowe szaty króla (2000)

Dr Dolittle 2 (2001) (Ewa)

Thumbelina (1994) (partie wokalne)

Złap mnie, jeśli potrafisz (2002) (uczennica / stewardessa)

The Ring (2002) (opiekunka Aidana)

8. Mila (2002) (recepcjonistka)

Spirited Away: W krainie Bogów (2001)

Gdzie jest Nemo 3D (2003) (Grupery/Jimmy/Rybitwa/Ryba lewa)

Małolaty u taty (2003)

Life with Louie (1995) (różne głosy)

Kot (2003) (Lawrence Quinn)

Szczęśliwy dzień (1996)

Hunchback of Notre Dame (1996)

Terminal (2004) (Nadia / Kobieta odprowadzająca)

Pinky and the Brain (1995) (Slappy)

Country Life (1994)

Szalony Jack, pirat () (Różowa Wróżka / Strażniczka)

Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster () (Bogaczka)

Top Cat ()

Jetsonowie ()

Flintstonowie ()

Zwariowane Melodie ()

Mega Spider-Man () (komputer)

Mulan 2 (2004)

Kroniki Riddicka: Mroczna furia (2004) (najemniczka odmrażająca Toombsa)

Superświnka () (Prudence Plumm)

Było sobie życie ()

Słoń Benjamin ()

Maska (serial) ()

Timon i Pumba () (Shala / Niedźwiedzica / Ropah / Cesarzowa Etykietyki)

Kung Fu Panda: Sekrety Potężnej Piątki (2008)

Święta, święta i Po (2010)

Teletubisie () (Po)

Klopsiki kontratakują (2013) (Sam Sparks)

Księżniczka Tenko ()

Atlantyda: Powrót Milo (2003) (Pielęgniarka (polski))

Noe: Wybrany przez Boga (2014)

iCarly ()

Jak ukraść księżyc (2010) (Matka Gru)

Klopsiki i inne zjawiska pogodowe (2009)

Wskakuj! (2008) (Tammy Lewis / Pani Roberts)

High School Musical 2 (2007)

Król Maciuś 1 (2008) (2008) (Maciuś)

Planeta 51 (2009)

Shrek Forever (2010)

Sposób na rekina (2006)

Kung Fu Panda (2008)

Krowy na wypasie (2006)

Troskliwe misie. Podróż do krainy Chichotów (2004) (Marzyciel)

Charlie i fabryka czekolady (2005) (ciocia małego Charliego)

Adam i Ewa () (pielęgniarka)

Srebrny surfer () (Shalla-Bal)

Ucieczka (1996)

Biała i Strzała podbijają kosmos 3D (2010)

Artur ratuje Gwiazdkę (2011)

Karate Kid (2010)

Przygody Tintina (2011) (pani Szczygiełek)

Artur i zemsta Maltazara (2009)

Kung Fu Panda 2 3D (2011)

Tom i Jerry (1940) (Nibbles)

Pada Shrek (2007) (dziewczyna Ciatka)

Jak wytresować smoka (2009) (Czkawka)

Hotel Transylwania (2012)

Potwory kontra Obcy (2009) (komputer pokładowy)

Film o pszczołach (2007)

Wpuszczony w kanał (2006)

Wallace i Gromit: klątwa królika (2005) (Pani Grządka)

Karol - człowiek, który został Papieżem (2005) (niemowlę)

Niania (2005) (Letycja)

X-Men Ewolucja ()

Johnny Bravo ()

Niesamowity Hulk () (Matka Taylora)

In Love and War (1996)

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997) (Angelique)

Pebble and the Penguin, The (1995) (Marina)

Mary Poppins (1964)

Piotruś Pan (2003) (Kapitan Hook/Hak/)

Eek! the Cat (1992) (Cynthia / Margery, sekretarka Generała Galapagos / Platynowa)

ycipk-3ecl44
ycipk-3ecl44
ycipk-3ecl44